, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

Τι είπε η δημοσιογράφος του ALPHA για την επίθεση Πολάκη…

tsikrika
Το θέμα των τελευταίων ημερών έχει γίνει η δημοσιογράφος του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, αφού η ερώτηση που έκανε στον πρωθυπουργό στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ έμελλε να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
Η δημοσιογράφος του Alpha, η οποία εδώ και 21 χρόνια «υπηρετεί» το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ στο κανάλι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προκειμένου να σχολιάσει τα όσα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για την ίδια, καθώς επίσης και το πώς αντιμετώπισε τον χαρακτηρισμό «θεραπαινίδα» και την «επίθεση» που δέχτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Όπως δήλωσε η Ευαγγελία Τσικρίκα: «Δεν εξεπλάγην. Ήμουν προετοιμασμένη», ενώ πρόσθεσε ότι δεν ένιωσε ότι η απάντησή του ήταν βίαιη λέγοντας ότι: «Τις προηγούμενες μέρες είχα πολύ άγχος. Αισθάνθηκα μεγάλο βάρος, αλλά και κίνδυνο μήπως εκτεθώ».
Ακόμη, η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι στους λογαριασμούς της στα social έχει φωτογραφίες και με άλλα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ωστόσο δεν έδειξαν ποτέ.
Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι δεν ισχύει το γεγονός, που πολλοί έχουν κάνει «καραμέλα» ότι τους δημοσιογράφους τους βάζουν οι καναλάρχες μπροστά για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, καθώς οι περισσότεροι ζουν από τη συγκεκριμένη δουλειά.
Αναφορικά, με τον χαρακτηρισμό θεραπαινίδα του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπό της, η δημοσιογράφος το αντιμετώπισε με χιούμορ αποτυπώνοντας μάλιστα την ερώτηση που της έκανε η μητέρα της, «Τι σημαίνει παιδί μου «θεραπαινίδα».