16:55, Τρίτη
16 Αυγούστου 2022

Τι θα γίνουν οι πρώην εργαζόμενοι της ΝΕΡΙΤ;

syriza
«Δεν ξέρω με ποια διαδικασία αυτό το θέμα θα λυθεί, από την άποψη της τεχνοκρατικής μου γνώσης, σήμερα επανασυστήνεται  μία νέα εταιρεία». 
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, μίλησε για το θέμα της ημέρας που είναι η επαναλειτουργία της ΕΡΤ αλλά και για το ότι τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι της πρώην…ΝΕΡΙΤ.«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα, αποκαθίσταται το αίσθημα της ελευθερίας στην ενημέρωση. Η  ΕΡΤ είχε πολλά στραβά μέχρι το κλείσιμό της αλλά δεν λύνονται αυτά τα θέματα με πραξικοπηματικό τρόπο. Τώρα έχουμε μία νέα αρχή με δημόσια τηλεόραση που θα παίζει τον δημόσιο ρόλο της». Για το θέμα των πρώην εργαζόμενων απάντησε:«Δεν ξέρω με ποια διαδικασία αυτό το θέμα θα λυθεί, από την άποψη της τεχνοκρατικής μου γνώσης, σήμερα επανασυστήνεται  μία νέα εταιρεία».
Τέλος, σχολιάζοντας τη στάση των ξένων ΜΜΕ είπε στο ραδιόφωνο του Αlpha ότι: «κάθε στιγμή γινόταν ο κακός  χαμός, πχ δεν θα έβλεπε ο Τσίπρας Μέρκελ-Ολάντ, δεν θα έβλεπε τον Γιούνκερ και τελικά είδατε τι έγινε. Κανένας δεν πρέπει να ζηλεύει τη δόξα της Κασσάνδρας. Δεν λέω για τους ντόπιους δημοσιογράφους αλλά για το εξωτερικό».