, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τροχός της Τύχης: Χάρισε το 2ο αυτοκίνητο της σεζόν και το πρώτο του 2024!

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα!

Το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Άνια, η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το δεύτερο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν και το πρώτο του 2024!

Η 28χρονη Άνια ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να έρθει και να παίξει στον «Τροχό της Τύχης», που παρακολουθεί φανατικά!

Η παίκτρια με το ιδιαίτερο όνομα, ήδη από το πρώτο γύρισμα του τροχού φάνηκε πόσο δυνατό παιχνίδι θα κάνει! Η Άνια λύνει άνετα τον πρώτο γρίφο και συνεχίζει δυναμικά στον δεύτερο γύρο, όπου συγκεντρώνει μεγάλα ποσά, αλλά και το μπαλάντερ και καταφέρνει να λύσει τον γρίφο χωρίς να αφήσει κανέναν από τους συμπαίκτες της να παίξει!

Λύνοντας τρεις συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000€ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το φαινόμενο Άνια, όπως τη χαρακτηρίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, λύνει τη δεύτερη λεξομαχία, συνεχίζει στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού και ακάθεκτη λύνει και αυτό τον γρίφο! Η παίκτρια αστοχεί σε γράμμα στον πέμπτο γύρο και αυτός είναι ο μόνος γρίφος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν λύνει.

Η Άνια ολοκληρώνει με επιτυχία και τον έκτο γύρο, χάρη στην τύχη της αλλά και στην ατυχία των συμπαικτών της, Αδάμ και Μαρίας. Η Μαρία έχει την ευκαιρία να λύσει τον έβδομο γρίφο, αλλά αστοχεί και η ‘Ανια τον λύνει και αυτόν πηγαίνοντας στον όγδοο γύρο bonus, έχοντας συγκεντρώσει το ποσό των 3.425€! Στον όγδοο γρίφο σηκώνει τη φέτα του τροχού με το θαυμαστικό, παίρνει το τζακ-ποτ και ξεπερνά τα 7.000€!

Η σαρωτική Άνια, που η τύχη της δεν την εγκαταλείπει ποτέ, λύνει τον γρίφο και πηγαίνει στον τελικό με 7.550€, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει συγκεντρώσει ποτέ παίκτης!

Στον τελικό η Άνια προλαβαίνει και λύνει τον γρίφο «ράψιμο- ξήλωμα» λίγο πριν τη λήξη του χρόνου και κερδίζει εκτός από το ποσό των 7.550€ και το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», το αυτοκίνητο Jeep Renagade e-Hybrid!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας!

Καλοτάξιδο Άνια!

Ο «Τροχός της Τύχης» «ζαλίζει» με τα κέρδη, τα δώρα, το κέφι, τις εκπλήξεις!

Μας έχει γίνει πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!

Πάμε δυνατά για μία υπέροχα παιχνιδιάρικη σεζόν και μην ξεχνάτε: στον «Τροχό της Τύχης» όποιος γυρίζει κερδίζει!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.