Τζούλια ή Χατζηνικολάου – Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Untitled-221-660x300
Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην αγαπημένη του late night ζώνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανασυντάχθηκε. Οι δύο νυχτερινοί -πλέον- τύποι της ελληνικής τηλεόρασης βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι, δημιούργησαν δύο απολαυστικές εκπομπές μέσα από έναν υγιή μεταξύ τους ανταγωνισμό και το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μια πολύ καλή εκπομπή και μία πολύ καλή εκπομπή.
Ο Πέτρος, σαν να μην πέρασε μια μέρα, βγήκε μέσα από το φυσικό του περιβάλλον ευδιάθετος, με άνεση, εξελιγμένος, διαβασμένος αλλά πιο αυθόρμητος και με λιγότερες ματιές στις κάρτες του. Ο Γρηγόρης, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, χωρίς ίχνος από τη γνώριμη νευρικότητα που είχε στο παρελθόν, με ευχαριστη ροή εκπομπής, έπαιξε με τον κάθε καλεσμένο του διαφορετικά και κέρδισε.
Τζούλια Αλεξανδράτου είναι αυτή, δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Με το ποσοστό να φτάνει ακόμα και το 28,2% την ώρα της Τζούλιας, το «The 2night Show» συγκέντρωσε το 22,6% του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο και το 26,9% στο δυναμικό κοινό. Απέναντι, το » Βράδυ» σημείωνε επίσης πολύ καλές επιδόσεις και ολοκληρώθηκε με18,8% και 19,1% αντίστοιχα.
Περισσότερα στο paraskhnio.gr