01:55, Σάββατο
28 Μαΐου 2022

Xωρίζει από του χρόνου η παρέα των «Καρντάσιανς»;

Kardashians-Ant1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και παρά τις φήμες περί οριστικού τέλους της εκπομπής, επιθυμεί να κρατήσει την εκπομπή στον ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν (Οκτώβριος 2015-Ιούνιος 2016) αλλά κάνοντας ανανέωση τόσο στους συνεργάτες-συμπαρουσιαστές όσο και στη θεματολογία της παραγωγής.
Βέβαια ως κεντρική βάση του talk show θα παραμείνουν οι συνεντεύξεις οι οποίες απέδωσαν σε τηλεθέαση και αναπαράχθηκαν από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Ετσι, η συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου θα διαρκέσει μέχρι τέλους Ιουνίου, οπότε τα «Καρντάσιανς» θα κατεβάσουν την αυλαία τους, ενώ με τον Δημήτρη Στραρόβα ενδέχεται να συνεχιστεί από το φθινόπωρο, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου στηρίζει τον ηθοποιό-μουσικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος πιστεύει στα «Καρντάσιανς» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί θεωρεί πως έφεραν άλλον αέρα στη βραδινή ζώνη του καναλιού. Ετσι, με το που κλείσει η σεζόν ο Γρηγόρης θα αναζητήσει νέους συγκατοίκους για το τηλεοπτικό σπίτι του.
 
 
Πηγή: espresso