Μεϊμαράκης: Οδηγούμαστε εκβιαστικά σε εκλογές - Karfitsa.gr
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Οδηγούμαστε εκβιαστικά σε εκλογές

"Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι ο κορμός της νέας κυβέρνησης"

meimarakis.1

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με δηλώσεις του, χαρακτήρισε τις εκλογές εκβιαστικές, ωστόσο επισήμανε ότι πιστεύει πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι ο κορμός της νέας κυβέρνησης.

«Θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους για τη δημοκρατική εικόνα ευπρέπεια και ήθος που έδειξαν κατά τη διάρκεια αυτών των ιστορικών εκλογών για την Προεδρία της Δημοκρατίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Μεϊμάράκης και συνέχισε:

«Η ψηφοφορία είχε το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε. Θεσμικά, θα συνέλθει το υπουργικό συμβούλιο και οι εκλογές προσδιορίζονται για τις 25 Ιανουαρίου».

«Ως βουλευτής της Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, οι εκλογές είναι πάντα καλοδεχούμενες. Είναι μια γιορτή δημοκρατίας. Όμως αυτές οι γιορτές, δεν είναι γιορτές όταν εκβιάζονται. Αυτές οι εκλογές, εκβιαστικά μας σύρουν και ανακόπτουν την πορεία της χώρας προς ένα πρόγραμμα το οποίο ήδη είχε υλοποιηθεί», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Σήμερα υπάρχει μια πλήρης αναντιστοιχία της Βουλής. Εκβιαστικά οδηγούμεθα στις εκλογές και από γιορτή δημοκρατίας, πρέπει να γίνει μια γιορτή στην οποία να συμμετέχουν οι πολίτες με ηρεμία, να ακούσουν τα προγράμματά μας, ώστε να μπορέσουν και να ψηφίσουν. Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι ο κορμός της νέας κυβέρνησης».

Πηγή: enikos.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ