Μειώνονται... 50% τα τέλη λόγω έργων μετρό! - Karfitsa.gr
Οικονομία

Μειώνονται… 50% τα τέλη λόγω έργων μετρό!

Σε πρώτη φάση, είναι περίπου 20 καταστήματα, από την πλευρά που ξεκίνησε να...

Καλαμαριά, φωτο Σάββας Αυγητίδης

 

φωτο Σάββας Αυγητίδης

«Σε πρώτη φάση, είναι περίπου 20 καταστήματα, από την πλευρά που ξεκίνησε να εκτελείται το έργο και άλλα τόσα από την απέναντι, όταν θα πάμε και στο κομμάτι της Αιγαίου…»

Για τη μείωση τελών, κατά 50%, σε καταστηματάρχες λόγω των εργασιών του μετρό, μίλησε στον Alpha 96.5, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης. «Είχαμε σαν οδηγό τη βασική γραμμή, τα προβλήματα που παρουσίασε, τη στασιμότητα που έχει», αναφέρει ο κ. Μπακογλίδης και προσθέτει ότι, σε συνεργασία με τον εργολάβο και την ανάδοχο εταιρεία, έκαναν κινήσεις ώστε και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να μην εμποδίζουν την αγορά της Καλαμαριάς, οι λαμαρίνες να μην εμποδίζουν την πρόσβαση στα καταστήματα και τελικά μειώσαμε και τα δημοτικά τέλη.

Η ρύθμιση αφορά όσους καταστηματάρχες που βρίσκονται στο μέτωπο των οδών Πόντου και Μεταμορφώσεως, που είναι ο βασικός κόμβος της Καλαμαριάς και θα είναι ο μεγαλύτερος σταθμός του μετρό, διευκρινίζει ο κ. Μπακογλίδης. «Σε πρώτη φάση, είναι περίπου 20 καταστήματα, από την πλευρά που ξεκίνησε να εκτελείται το έργο και άλλα τόσα από την απέναντι, όταν θα πάμε και στο κομμάτι της Αιγαίου», ολοκληρώνει ο ίδιος, χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ