Μετά από 14 μήνες ξανά σε... χαρτί - Karfitsa.gr
Media

Μετά από 14 μήνες ξανά σε… χαρτί

Επανακυκλοφορεί με αποκαλύψεις

newsweek

Κυκλοφορεί ξανά η έντυπη έκδοση του περιοδικού Newsweek, μετά από 14 μήνες. Το πρώτο θέμα του περιοδικού ήταν το bitcoin, με το περιοδικό να ανακοινώνει την ταυτότητα του μυστηριώδους εμπνευστή του ψηφιακού νομίσματος, αποκάλυψη η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και απορρίφθηκε από κάποιους ως ψευδής.

Η δημοσιογράφος Λέα ΜακΓραθ Γκούντμαν δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του bitcoin είναι ο 64χρονος αμερικανο-ιάπωνας Σατόσι Νακαμότο, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια.

Ο ίδιος αρνήθηκε σε δηλώσεις του στο Associated Press ότι είναι ο ιδρυτής του bitcoin, ενώ αναλυτές και δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν εάν τα στοιχεία που προσφέρει η Γκούντμαν στο άρθρο της είναι αρκετά για να αποδείξουν ότι βρέθηκε η ταυτότητα του μυστηριώδους ιδρυτή του bitcoin -η όλη αποκάλυψη φάνηκε να βασίζεται σε μία δήλωση του ίδιου του Νακαμότο, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι δεν κατάλαβε την ερώτηση.

Ωστόσο το περιοδικό υποστηρίζει την αποκάλυψή του, λέγοντας ότι όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε μετά από εβδομάδες ερευνών οδηγούσαν στον Νακαμότο.

Φαίνεται ότι το Newsweek θέλησε να κάνει μια «εκρηκτική» επανεμφάνιση στο χαρτί.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ