Μετρό δεν έχουμε, έχουμε όμως... έκθεση φωτογραφίας στις λαμαρίνες! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Μετρό δεν έχουμε, έχουμε όμως… έκθεση φωτογραφίας στις λαμαρίνες!

Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάποια πράγματα, όσο μικρά κι αν φαίνονται, μπορούν να απαλύνουν τις απαισιόδοξες σκέψεις μας και να δώσουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητά μας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, προχωράει σε κάποιες δράσεις, έχοντας σαν στόχο να εξωραϊσει την εικόνα της πόλης μας και να «ανεβάσει» το ψυχολογικό κλίμα στους Θεσσαλονικείς και κατ’επέκταση στην αγορά μας.

Η απογοητευτική εικόνα των έργων του ΜΕΤΡΟ, που εδώ και χρόνια παρουσιάζει, η οδός Εγνατία, είναι κάτι που δεν μας αφήνει αδιάφορους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΣΘ: “δεν μπορεί να κάνει το ΜΕΤΡΟ να λειτουργήσει. Προσπαθεί όμως να «απαλύνει», όσο είναι δυνατόν, την άσχημη εικόνα”.

Η ανακοίνωση του ΕΣΘ συνεχίζει: “πήραμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε τους «φράχτες» που υπάρχουν απέναντι από τα εμπορικά καταστήματα, κατά μήκος των έργων του ΜΕΤΡΟ, σε τμήμα της οδού Εγνατία, με Φωτογραφίες που απεικονίζουν τις «Αγορές του Κόσμου». Ας επισκεφτούμε λοιπόν και ας απολαύσουμε όλοι μας τις «Αγορές του κόσμου» αλλά και την αγορά της Εγνατίας, την ιστορικότερη αγορά της Θεσσαλονίκης”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ