ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ "Κ"- Ξουλίδου κατά ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: "Είστε πολιτικά ζόμπι..." - Karfitsa.gr
Πολιτική

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ “Κ”- Ξουλίδου κατά ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: “Είστε πολιτικά ζόμπι…”

Η πρώην βουλευτής (μαινόμενη) μιλά για πολιτευτές "καλοπληρωμένους από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου..."

ksoulidou-tampela

του Βαγγέλη Στολάκη

Τη δική της απάντηση δίνει αποκλειστικά μέσω του karfitsa.gr η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου σε πολιτευτές και στελέχη του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη που σε πρόσφατη ανακοίνωση ανακοίνωσή τους την αποκάλεσαν “πολιτικό τίποτα” και πως εξαιτίας της απώλειας της βουλευτικής της έδρας λέει όσα λέει.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Ξουλίδου μέσω του karfitsa.gr ζήτησε αλλαγή ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες με εκλογές από τη βάση και όχι από διορισμένα όργανα.

Στην απάντησή της που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το karfitsa.gr η πρώην βουλευτής και πρώην στενή συνεργάτης του Πάνου Καμμένου αναφέρει: 

“Κυρίες και κύριοι (τρόπος του λέγειν σας αποκαλώ έτσι).

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ασχοληθώ μαζί σας. Σας δίνω τον λόγο μου κι εγώ τον κρατώ.

Το γαϊτανάκι (κι είναι μακριά ακόμη οι Απόκριες), που με τέχνη προσπαθείτε να στήσετε γύρω από το πρόσωπό μου με αφήνει παντελώς αδιάφορη.

Η “εξαϋλωμένη” και το “πολιτικό τίποτα” όπως με αποκαλείτε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης μετά από τρεις εκλογικές μάχες δυστυχώς είναι υποχρεωμένη να πέσει στο επίπεδό σας για πρώτη και τελευταία φορά και να σας απαντήσω.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το επίπεδο με κερδίσατε κατά κράτος, γιατί είστε επαγγελματίες του είδους. Και μάλιστα καλοπληρωμένοι από τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου κάποιοι εξ υμών, όντας διορισμένοι ως ειδικοί συνεργάτες υπουργού ή κατέχοντας θέσεις σε Δ.Σ. Οργανισμών.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!

Στη ρίψη λάσπης δεν έχω καμία τύχη απέναντι σας, γιατί δε ταιριάζει στον χαρακτήρα μου και στην παιδεία μου. Αφήνω τις λασπολογίες και την κακία σας να τις κρίνουν όσοι διάβασαν το λίβελο σας προς το πρόσωπό μου. Σε ανακοίνωση που πρόσφατα σύσσωμοι συνυπογράψατε, επειδή τόλμησα να αμφισβητήσω την ηγεσία των ΑΝΕΛ, που πρόδωσε κάθε λέξη της Ιδρυτικής μας διακήρυξης και του Καταστατικού που όλοι ασπαστήκαμε και υπογράψαμε.

Επιτρέψτε μου λοιπόν, να ανέβω στην κλίμακα που ανήκω, των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων, που κρίνουν και κάνουν τα μεγάλα βήματα και πάνε μπροστά, εκεί που ανταμώνω με ζωντανούς ανθρώπους, που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Εκεί που εσείς δεν μπορέσατε ποτέ να φτάσετε και δεν πρόκειται, γιατί είστε πολιτικά ζόμπι, που εύκολα ξεχάσατε και πουλήσατε ό,τι όμορφο είχαμε ξεκινήσει.

Μεγαλόσταυροι παράγοντες, αυτόκλητοι εξυγειαντές ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Φτάνει τόση λάσπη. Έχετε να αντιμετωπίσετε αγνούς ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν, μια πόλη, έναν ολόκληρο νομό. Τι θα πείτε στους γέροντες γονείς σας που κόβεται η σύνταξή τους;

Τι θα πείτε στους νέους και τα παιδιά σας, που είναι άνεργα και βλέπουν μόνη διέξοδο την μετανάστευση; Τι θα πείτε στον γείτονα που του παίρνουν το σπίτι; (Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, το θυμάστε;)

Σας αφήνω λοιπόν στο σκοτάδι, που ζείτε και τελειωμό δεν έχει. Χαιρετίσματα στην ηγεσία σας, εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι.

ΥΓ. Το brand name “Ανεξάρτητοι Έλληνες” μην το επικαλείστε, γιατί είναι πολύ βαρύ όνομα και εσείς πολλοί λίγοι για να το φέρετε” καταλήγει η κ. Ξουλίδου. 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ