Μοντέλα στη Ρωσία προειδοποιούν... γυμνόστηθα για τα όρια ταχύτητας!(video) - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Μοντέλα στη Ρωσία προειδοποιούν… γυμνόστηθα για τα όρια ταχύτητας!(video)

Στο Nizhny Novgorod sexy μοντέλα Ρωσίδες έκαναν στριπτίζ για να προτρέψουν τους οδηγούς να διατηρήσουν τα όρια ταχύτητας!!!

topless-russiaΤο είδαμε κι αυτό στη Ρωσία!!! Στο Nizhny Novgorod sexy μοντέλα Ρωσίδες έκαναν στριπτίζ για να προτρέψουν τους οδηγούς να διατηρήσουν τα όρια ταχύτητας!!!

Τα ευτράπελα στους δρόμους της Ρωσίας είναι καθημερινό και πλέον εξαιρετικά συνηθισμένο φαινόμενο και έτσι οι υπεύθυνοι για να μπορέσουν να μειώσουν τα ατυχήματα και να πείσουν τους οδηγούς να μην τρέχουν σκέφτηκαν να γδύσουν πανέμορφα μοντέλα και να τα… μετατρέψουν σε πινακίδες ορίου ταχύτητας. Έτσι, οι γυναίκες που δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το πείραμα, ημίγυμνες και με sexy εσώρουχα τη στιγμή που έβλεπαν κάποιο όχημα να κινείται πάνω από το όριο ταχύτητας, σήκωναν πινακίδες ορίου ταχύτητας (60 km/h ή 40 km/h) και έκαναν τα… πάντα στην άκρη του δρόμου, ούτως ώστε οι οδηγοί να τις προσέξουν και να συμμορφωθούν με τα νόμιμα όρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας της Ρωσίας 203.597 τροχαία ατυχήματα έγιναν το 2012, στα οποία έχασαν τη ζωή τους 27.991 άνθρωποι και 258.618 τραυματίστηκαν. Επιπροσθέτως, 59.617.222 παραβιάστηκε ο ΚΟΚ μέσα στο 2012 από οδηγούς στη Ρωσία και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η πιο συχνή παραβίαση αφορά στα όρια ταχύτητας. Αυτός λοιπόν ήταν και ο λόγος που η δημόσια οργάνωση «Autodvijenie» από το Nizhny Novgorod κατέφυγε σε αυτό το πείραμα.

Να σημειώσουμε φυσικά ότι το πείραμα είχε απόλυτη επιτυχία στους άρρενες που ήταν σίγουρο ότι δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν και να κόψουν ταχύτητα για να απολαύσουν το θέαμα…

Το μόνο πρόβλημα που μπορούμε εμείς να σκεφτούμε στο συγκεκριμένο πείραμα είναι μήπως τελικά από την υπερβολική ταχύτητα φτάσουμε στην απόλυτη ακινησία… η Δημόσια Πρόσκληση.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ