«Μπλόκο» Καραμανλή στους «σημιτικούς» – Κολλάει το γαλάζιο άνοιγμα στο Κέντρο - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Μπλόκο» Καραμανλή στους «σημιτικούς» – Κολλάει το γαλάζιο άνοιγμα στο Κέντρο

«Πώς η ΝΔ να αφομοιώσει στελέχη που έχουν καταδικαστεί διά της ψήφου του λαού»…

karamanlis-thema-660x300

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και οι στενότεροι συνεργάτες του έχουν αναλάβει το περίφημο «άνοιγμα» προς το κέντρο, μήνυμα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κοινωνία και τη βάση της ΝΔ.

Ωστόσο το άνοιγμα αυτό σκοντάφτει ποικιλοτρόπως με πιο πρόσφατο παράδειγμα τις ενστάσεις Καραμανλή για τη στροφή στο λεγόμενο «εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ».

Στελέχη όπως ο Τάσος Γιαννίτσης, η Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και ο Αλέκος Παπαδόπουλος φαίνεται με βάση το ρεπορτάζ πως είναι στο κομμάτι που θέλει να ενσωματώσει η Νέα Δημοκρατία.

Με διακριτικό τρόπο στενοί συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή μεταφέρουν τις ενστάσεις του πρώην πρωθυπουργού για το άνοιγμα σε πασοκογενή στελέχη.

Είναι γνωστό πως οι συγκρούσεις του Κώστα Καραμανλή με τον Κώστα Σημίτη και την κυβέρνηση του υπήρξαν παροιμιώδεις. Η λογική του Κώστα Καραμανλή είναι πως η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφομοιώσει στελέχη που εκπροσωπούν πολιτικές και κόμματα τα οποία δια της ψήφου του λαού έχουν καταδικαστεί.

Μάλιστα τονίζει με νόημα πως είμαστε σε μία περίοδο όπου το κόμμα επιχειρεί να αποκαταστήσει τους δεσμούς και τις σχέσεις του με την κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ