"Μπράβο στον Σάκη Ιωαννίδη..." - Karfitsa.gr
Uncategorized Πολιτική

“Μπράβο στον Σάκη Ιωαννίδη…”

Δήλωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για την εκλογή Σ. Ιωαννίδη στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Βρίκος: “Η μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Οργάνωσης, είναι μία πραγματικότητα που μας γεμίζει αισιοδοξία και στέλνει το μήνυμα ότι όλο και…περισσότεροι νέοι έρχονται κοντά μας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για πολιτικοποίηση της οργάνωσης και κατ’ επέκταση της νέας γενιάς, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η επόμενη μέρα μιας επιτυχημένης εκλογικής διαδικασίας, βρίσκει όλες τις ΟΝΝΕΔίτισσες και τους ΟΝΝΕΔίτες της Θεσσαλονίκης ενωμένους και αποφασισμένους να ανατρέψουμε ότι μας πάει πίσω.

Σε μια δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, 30.000 νέοι, συμμετείχαν στην διαδικασία και επένδυσαν ένα κομμάτι των ονείρων τους στην ΟΝΝΕΔ της Γενιάς Μας και στον Σάκη Ιωαννίδη. Θέλω να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο της οργάνωσης για την εκλογή του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό του έργο. Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης θα είναι δίπλα του.”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ