Μυστικά για τα βαμμένα μαλλιά - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Μυστικά για τα βαμμένα μαλλιά

attractive woman coloring her hair at salon
Για λαμπερό χρώμα

attractive woman coloring her hair at salonΤα βαμμένα μαλλιά έχουν καλά κρυμμένα μυστικά και υπάρχουν μερικά tips που θα κάνουν το χρώμα λαμπερό και τα μαλλιά σας μεταξένια!

Μη λουστείτε
Αν πριν από τη βαφή στο σπίτι ή στο κομμωτήριο λουστείτε, τότε το χρώμα δεν θα «κλειδώσει», όπως αναφέρουν οι κομμωτές. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε τη βαφή σε άλουστα μαλλιά.

Κομμωτήριο για δραστικές αλλαγές
Αν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, τότε καλύτερα να αποφύγετε τη βαφή στο σπίτι και να προτιμήσετε ένα κομμωτήριο, όπου θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Σωστή προετοιμασία
Την εβδομάδα που θα βάψετε τα μαλλιά σας, φροντίστε να έχετε λουστεί τουλάχιστον 2 φορές και να έχετε χρησιμοποιήσει ένα conditioner ή μια μάσκα μαλλιών για να σφραγίσει καλά το χρώμα, όταν έρθει η ώρα. Αμέσως μετά τη βαφή, λουστείτε και πάλι χρησιμοποιώντας conditioner ώστε να δέσει καλά το νέο χρώμα στα μαλλιά σας.

Προσοχή στη βαφή
Είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι, οι βαφές μαλλιών μπορούν να να βάψουν το μέτωπό σας. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής, χρησιμοποιήστε κάποια λοσιόν ή βαζελίνη στη γραμμή των μαλλιών.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ