Η Κarfitsa έγινε… 10 ετών με εκατομμύρια αναγνώστες! - Karfitsa.gr
Media Slider Θεσσαλονίκη

Η Κarfitsa έγινε… 10 ετών με εκατομμύρια αναγνώστες!

Σε μια λαμπρή βραδιά στο εορταστικό κλίμα των ημερών, η μεγαλύτερη free press εφημερίδα της κεντρικής Μακεδονίας «Karfitsa» και το portal «kafitsa.gr» γιόρτασαν την Παρασκευή τα δέκα χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας τους στην αίθουσα του «Μακεδονία Παλλάς».

Στην εκδήλωση που παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ο εκδότης και ιδιοκτήτης της NK Media Group Νίκος Καραμανλής και οι συνεργάτες του, δέχτηκαν τις ευχές όλου του πολιτικού κόσμου της Μακεδονίας για «μακροημέρευση και πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες».

H Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στον χαιρετισμό της δήλωσε ότι «έχουμε το πλαίσιο για την προάσπιση της Δημοκρατίας, σε αυτό εντάσσεται η έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση στον αγώνα κόντρα στα fake news στην οποία συνεισφέρει η Karfitsa».

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας εκπροσωπώντας την Ν.Δ. ανέφερε ότι «επί 27 χρόνια υπηρέτησα τον Τύπο. Χαίρομαι διότι υπάρχει για τη δημοκρατία μας πολυφωνία στα μέσα ενημέρωσης», ευχαριστώντας παράλληλα τον Νίκο Καραμανλή, ο οποίος, όπως είπε, «μας κρατά σε εγρήγορση όλους!»

Η αντιπεριφερειάρχης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου εξέφρασε την ευχή της ώστε «οι δημοσιογράφοι της Karfitsa να μας προστατεύσουν από τα fake news και να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους με ήθος», ενώ ο πρώην αναπληρωτής Οικονομικών και υφυπουργός εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ευχήθηκε «η Karfitsa να συμπληρώσει και να καλύψει το κενό των εφημερίδων της πόλης μας, να γίνει μεγάλη και να γιορτάσουμε τα 20 και 30 χρόνια της κυκλοφορίας της».

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Αρβανιτίδης απευθυνόμενος προς τον εκδότη, είπε: «Νίκο Καραμανλή, θαυμάζω το κουράγιο σου, να μείνεις όσα χρόνια υπάρχει έντυπος Τύπος. Μας βοηθάς και μαζί βοηθάς και την πόλη».

Η Άννα Παπαναστασούλη, εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «τα δέκα χρόνια να επιτελέσουν στέρεα βάση για τα υπόλοιπα χρόνια. Η Ένωση Κεντρώων θα σταθεί στο πλευρό σας αν συνεχίσετε να ενημερώνετε με τον ίδιο τρόπο».

Η εκπρόσωπος του «Ποταμιού» Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε ότι «πρέπει να στηρίζουμε τα έντυπα της Θεσσαλονίκης, είμαστε στο πλευρό σας».

O Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης εκπροσωπώντας και την ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ευχήθηκε προσωπικά στον Νίκο Καραμανλή «να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της ενημέρωσης».

Ο ιδιοκτήτης της NK Media Group Νίκος Καραμανλής στην ευχαριστήρια ομιλία του επισήμανε ότι «η αγάπη μου και το πάθος μου για αυτή τη πόλη, γέννησε την Karfitsa, ένα τολμηρό εγχείρημα κάτω από δύσκολες συνθήκες, μέσα σε ένα σκληρό ανταγωνισμό, με δυνατά εκδοτικά συγκροτήματα, και με μηχανισμούς ελέγχου του αναγνωστικού κοινού. Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια χαράσσοντας το δικό μας δημοσιογραφικό δρόμο. Χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς δεσμεύσεις. Σήμερα για εμένα, δεν είναι μόνο μία γενέθλια ημέρα για ένα ακόμη δημοσιογραφικό μου «παιδί». Και η εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», κλείνει και αυτή αισίως τα 13 χρόνια σε λίγο καιρό», ενώ πρόσθεσε πως «η εφημερίδα Κarfitsa, το άλλοτε αουτσάιντερ παρέμεινε στο χώρο και έγινε ο πρωταγωνιστής της ανεξάρτητης ενημέρωσης δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε εβδομάδα για 10 συνεχόμενα χρόνια. Και έπεται συνέχεια. Στα 10 χρόνια μας έχουν διαβάσει συνολικά περίπου στα 11 εκ. αναγνώστες» και όπως υποσχέθηκε «θα συνεχίσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου και για τα επόμενα χρόνια να ενημερώνουμε αντικειμενικά τους αναγνώστες μας και παράλληλα να φωτίζουμε κάθε αθέατη πλευρά ,της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές όλων των κομμάτων, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και πλήθος φίλων και αναγνωστών της «Καρφίτσας» σε ένα εορταστικό κλίμα!

 

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ