"Να αποδεσμευτούν κονδύλια για δήμους και περιφέρειες" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Να αποδεσμευτούν κονδύλια για δήμους και περιφέρειες”

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στο δήμο Αθηναίων

tzitzwkwstas“Αυτό που χρειάζεται είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη βελτίωση του ‘Καλλικράτη’ και βέβαια στην αποδέσμευση κονδυλίων, τα οποία θα υποστηρίξουν τις αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, Δήμων και Περιφερειών”, τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δήμο Αθηναίων.

Ο ίδιος ενημερώθηκε από υπαλλήλους, εργαζόμενους και συνδικαλιστές για τις συνθήκες λειτουργίας του Δήμου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για ζητήματα που έχουν σχέση με την πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός εκείνος, που μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη στη χώρα και την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Αυτό που χρειάζεται είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη βελτίωση του ‘Καλλικράτη’ και βέβαια στην αποδέσμευση κονδυλίων, τα οποία θα υποστηρίξουν τις αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, Δήμων και Περιφερειών, προκειμένου να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να φέρουν μετρήσιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας έχουν εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, που δουλεύει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Κι αυτό πρέπει να βελτιωθεί άμεσα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ