«Να γίνουν όλα τα δημοτικά κτήρια προσβάσιμα για τα ΑμεΑ» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

«Να γίνουν όλα τα δημοτικά κτήρια προσβάσιμα για τα ΑμεΑ»

Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Χατζησάββας

xatzisavvas new

Στον Άγιο Παύλο  βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Γρηγόρης Χατζησάββας, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και δεσμεύθηκε για τη δρομολόγηση λύσης στο ζήτημα της διάνοιξης της Λεωφόρου Όχι, αφού οι πρώτες επαφές με τις εμπλεκόμενες πλευρές δείχνουν, ότι τα όποια προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν σε πνεύμα συνεργασίας.

Στη συνέχεια μετέβη στον Άγιο Παύλο… Χαλκιδικής, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα Μέγας Αλέξανδρος 1994- Αστέρας Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γρηγόρης Χατζησάββας  αφού υπενθύμισε ότι η ενίσχυση του μαζικού Αθλητισμού με ολοκληρωμένα προγράμματα άθλησης για κάθε κατηγορία και κάθε ηλικία αθλουμένων αποτελεί δέσμευση του συνδυασμού του, τόνισε ότι η «Αλληλεγγύη Πολιτών» θέτει ως άμεση προτεραιότητα την άρση κάθε μορφής αποκλεισμού σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.

«Στόχος μας είναι η πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία να μην περιορίζεται μόνο στη χρήση επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων» υπογράμμισε ο κ. Χατζησάββας, για να προσθέσει: « σε συνεργασία με τους φορείς του αναπηρικού κινήματος και τους πολίτες θα προχωρήσουμε στη χαρτογράφηση των προβλημάτων και στη δρομολόγηση λύσεων και με ίδιους πόρους».

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Πολιτών» τόνισε ακόμη πως αποτελεί άμεσο μέλημα είναι να μετατραπούν όλα τα δημοτικά κτίρια προσβάσιμα για τους πολίτες με κινητικά προβλήματα. «Στη συνέχεια και σε βάθος πενταετίας, υλοποιώντας εκτεταμένο πρόγραμμα αναπλάσεων με πεζοδρομήσεις, ράμπες και αποτροπή της παράνομης στάθμευσης θα απομακρύνουμε όλα τα εμπόδια από το δρόμους του Δήμου μας», συμπλήρωσε  ο Γρηγόρης Χατζησάββας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ