ΝΔ: Fake News από το “σύστημα ΣΥΡΙΖΑ” τα λάθη στην πλατφόρμα για τα self tests - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

ΝΔ: Fake News από το “σύστημα ΣΥΡΙΖΑ” τα λάθη στην πλατφόρμα για τα self tests

Για fake news τα οποία αποδίδει στο “σύστημα ΣΥΡΙΖΑ” κάνει λόγο το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και οι οποίες παρουσίαζαν συντακτικά και ορθογραφικά λάθη στην πλατφόρμα  που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ και τη δωρεάν χορήγησή των self tests.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα λάθη προέκυψαν από την ενεργοποίηση του google translate. “Όταν «μεταφράζει» από ελληνικά σε ελληνικά, εμφανίζει ορθογραφικά και γραμματικά λάθη”, σημειώνει το Παρατηρητήριο της ΝΔ και μάλιστα παρουσιάζει δύο εικόνες από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ με ενεργοποιημένο το google translate.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά τα fake news για τη Siemens και για τα self tests που παραδόθηκαν χωρίς να πληρούν δήθεν τις προδιαγραφές, σήμερα ο ανηλεής πόλεμος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ στα self tests συνεχίστηκε με fake news για την πλατφόρμα  που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ και τη δωρεάν χορήγησή τους.

Από το πρωί δημοσιεύονται στα social media φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, οι οποίες δείχνουν ορθογραφικά λάθη και προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα.

Αυτό γίνεται με την ενεργοποίηση του google translate το οποίο όταν «μεταφράζει» από ελληνικά σε ελληνικά, εμφανίζει ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Δείτε το αποτέλεσμα που προκύπτει αν εφαρμόσει κανείς την ίδια μέθοδο στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ