Νέα εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας... - Karfitsa.gr
Media

Νέα εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας…

Στο πρώτο "φύλλο" φιλοξενείται άρθρο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

HXW

Η ιστορική ελληνική εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης ΗΧΩ που το 2017 συμπληρώνει 40 χρόνια έκδοσης, θα είναι πλέον στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από την 1η Ιουνίου 2016 με μηνιαία έκδοση 24 σελίδων.

Η ΗΧΩ με δικό της αποκλειστικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα θα επιχειρεί να δίνει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα όχι μόνο στον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης αλλά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο Ελλάδας – Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.

Την εφημερίδα υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, καθηγ. Ιωάννης Μάζης, καθηγ. Αϊχάν Ακτάρ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Παναγιώτης Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη. Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανθή Αγγελοπούλου κ.ά.

Ανάμεσα στα θέματα του πρώτου τεύχους βρίσκουμε το άρθρο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την Οικουμενική Σύνοδο, ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ από τη Σμύρνη για το προσφυγικό εμπόριο, αποκαλυπτική συνέντευξη του Χρήστου Ιακώβου και πολλά άλλα ενδιαφέρονται ζητήματα για την πολιτική, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ