Νέα παρέμβαση της Γιάννας υπέρ των... Ελλήνων! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Νέα παρέμβαση της Γιάννας υπέρ των… Ελλήνων!

«Οι Έλληνες έχουν ιδέες και όρεξη για δουλειά», αναφέρει η Γιάννα Αγγελοπούλου σε άρθρο της στην αμερικανική ιστοσελίδα Huffington Post, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει πλούσια ιστορία και μπορεί να έχει ακόμα πλουσιότερο μέλλον αν πολλοί άνθρωποι αναλάβουν δράση.

Η κυρία Αγγελοπούλου γράφει ότι οραματίζεται μία ακόμα καλύτερη Ελλάδα, με νέους που μάχονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πράξη και που δε φοβούνται να εργαστούν για να ξεπεράσουν την κρίση και να αποδείξουν πως με τις σωστές ευκαιρίες και την απαραίτητη στήριξη, η χώρα μπορεί και πάλι να βάλει μπροστά τις μηχανές.

Στο άρθρο της στην ιστοσελίδα της ελληνικής καταγωγής Αριάνα Χάφιγκτον, η κυρία Αγγελοπούλου μιλάει με θερμά λόγια για τους νέους Έλληνες που έχουν όρεξη για δουλειά, αλλά και για τα στερεότυπα και τις ιστορίες απόγνωσης που φιγουράριζαν στα διεθνή πρωτοσέλιδα στιγματίζοντας τη χώρα.
Την ίδια ώρα, επισημαίνει τα εμπόδια που ορθώνονται και αποτρέπουν τους πολίτες των μεσογειακών χωρών να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, όπως η ανεργία, η φτώχεια, οι φτωχές υποδομές, το χαμηλό ηθικό.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ