Νέα περιστατικά εξαπάτησης ιερέων - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Νέα περιστατικά εξαπάτησης ιερέων

Αυτή τη φορά στη Δυτική Ελλάδα

 

papas-iereas

 

Δύο χρόνια μετά την εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε ιερείς, νέα ανάλογα κρούσματα έχουν παρατηρηθεί σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα άγνωστοι κατάφεραν να εξαπατήσουν τουλάχιστον τρεις ιερείς, με το πρόσχημα ότι εργάζονται στο επικουρικό ταμείο κληρικών.

Ειδικότερα, οι δράστες φέρονται να τηλεφώνησαν στα θύματά τους και να τους ζήτησαν προσωπικά στοιχεία ή την καταβολή χρημάτων για τη δήθεν εκκαθάριση της σύνταξης ή του εφάπαξ που δικαιούνται.

H Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή στους ιερείς, ώστε να μην πείθονται εύκολα, όταν τους τηλεφωνούν άγνωστα άτομα και τους ζητούν προσωπικά στοιχεία.

Επίσης, η Αστυνομία καλεί τους πολίτες και ιδίως τους ηλικιωμένους να μην πείθονται εύκολα, όταν τους πλησιάζουν άγνωστα άτομα, είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενικών τους προσώπων, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των ίδιων συγγενικών προσώπων.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ