, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Άλλα…υπέγραψε ο Μπουτάρης!

VASILIS ELENI

Μιλωντας στη real news η σύζυγος του π. δημάρχου Ελένη Παπαγεωργοπουλου-Σωτηριάδου σχολιασε και τις σχεσεις του Βασίλη με τον κυρ Γιάννη. Οπως ειπε χαρακτηριστικά

 «Μόνο όσοι γνωρίζουν από κοντά τον Βασίλη ξέρουν πόσο σοβαρός και κλειστός άνθρωπος είναι. Ηταν πάντα θεσμικός. Σεβόταν τη θέση του και το αξίωμά του και γι’ αυτό εμφανιζόταν πάντα καλοντυμένος και προσεγμένος. Δεν θα δεχόταν ποτέ πρέσβεις ή αρχηγούς κρατών με μπλου τζιν, σκουλαρίκι ή σαύρα τατουάζ. Η κατάθεση του Μπουτάρη ήταν τραγική.

Γιατί ο Μπουτάρης είναι δήμαρχος ελέω Βασίλη. Χάρη στην καλή του την καρδιά ο Παπαγεωργόπουλος τον συγχώρεσε όταν δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση που του είχε υποβάλει για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που είχε εξαπολύσει σε βάρος του. Ηρθε ο ίδιος και τον παρακάλεσε προσωπικά.

Ο Βασίλης του είπε “Τα λόγια είναι εύκολα. Θέλω γραπτή δήλωση” και εκείνος του έδωσε ένα κείμενο με την υπογραφή του στο οποίο αναφέρει πόσο τον σέβεται και τον… υπολήπτεται. Και τώρα ήρθε στο δικαστήριο και μίλησε για συμμορία και ομερτά»!!!