, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Άνεργοι δημοσιογράφοι θα εργαστούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΕΔΟΕΑΠ

   ΕΔΟΕΑΠΗ  Διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) προχώρησε σήμερα στην κλήρωση για να καλυφθούν από ανέργους  μέλη των Ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ, οι θέσεις εργασίας που δημιουργούνται στο νεοσύστατο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα λειτουργήσει με τη μορφή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης  σε χώρο   βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 41- 43.

  Συνολικά, 95 άνεργοι, μέλη των δύο Ενώσεων του Τύπου, ανταποκρίθηκαν στη δημόσια πρόσκληση του ΔΣ του Οργανισμού και κατέθεσαν τη σχετική αίτηση και συμμετείχαν στην κλήρωση.

 Η κλήρωση ανέδειξε, συνολικά, 12 ανέργους του Τύπου. Τέσσερα άτομα (δύο άνεργα μέλη της ΕΣΗΕΑ και δύο άνεργα μέλη της ΕΠΗΕΑ) θα προσληφθούν άμεσα, για να εργαστούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, με την επωνυμία «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, eΠαντοπωλείο» στην οποία συμμετέχει ο ΕΔΟΕΑΠ, ως ιδρυτικό μέλος. Κληρώθηκαν επίσης δύο άτομα, από τις αντίστοιχες Ενώσεις, τα οποία θα απασχοληθούν μελλοντικά, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν και έξι ακόμα, ως αναπληρωματικοί.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΕΔΟΕΑΠ απευθύνεται σε όλους, με προνομιακές εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές, για τους άνεργους του Ταμείου, με τιμές κόστους για τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ και με οικονομικά συμφέρουσες τιμές για τους υπόλοιπους.

 

 Πηγή: ΑΜΠΕ

#Tags: ΕΣΗΕΑ