Πολλά λεφτά σε ένα στρατόπεδο…
Περίπου 80.000 ευρώ είναι το ποσό που υποστηρίζει ότι έχει αφαιρεθεί από το χρηματοκιβώτιο της 2ης ΤΑΞΥΠ στην Κοζάνη, στρατιωτικός που είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των οικονομικών της μονάδας του Α’ Σώματος Στρατού.
Ο 40 χρονος αξιωματικός όπως αναφέρει ρεπορτάζ του τοπικού kozan.gr υποστηρίζει ότι “δύο άγνωστοι του χτύπησαν την πόρτα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, στη συνέχεια του πήραν τα κλειδιά του γραφείου του και του χρηματοκιβωτίου, που βρίσκεται στην 2η ΤΑΞΥΠ (στο Α’ ΣΣ) και εξαφανίστηκαν”.
Όπως διαπιστώθηκε το πρωί, από το χρηματοκιβώτιο έλειπαν χρήματα, με το ακριβές ποσό που έχει αφαιρεθεί να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, αν και συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για 78.000 ευρώ, ενώ ο 4οχρονος , στο στάδιο της προανάκρισης, φέρεται να ισχυρίστηκε, πως – προφανώς – οι δύο άγνωστοι, που το βράδυ τον είχαν δέσει και φιμώσει, μπήκαν στο στρατόπεδο και αφαίρεσαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.
Οι πηγές του ΓΕΣ λένε ότι δεν έχει μπει κανείς στην μονάδα
Η Διεύθυνση Οικονομικού και Διεύθυνση Ελεγκτικού του Α’ΣΣ έχει ξεκινήσει ήδη διαχεριστικό έλεγχο στα οικονομικά της 2ης ΤΑΞΥΠ, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές αυτής της πολύ περίεργης υπόθεσης, ενώ ο 40χρονος αξιωματικός παραμένει στην Ασφάλεια Κοζάνης , όπου συνεχίζεται η προανάκριση.