, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Έλληνας 105 ετών είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook!

 ”Εκεί γράφει ότι είμαι γεννημένος το 1910. Στην πραγματικότητα είμαι το 1908, αλλά το Facebook δεν είχε την ημερομηνία της γέννησής μου”

O κ. Λεωνίδας Πανουτσόπουλος, τσαγκάρης στο επάγγελμα, πολέμησε στην Αλβανία, έζησε την Κατοχή και το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων ενώ είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook. Kάνει like, ανεβάζει φωτογραφίες, σχολιάζει και δηλώνει χήρος, κατάγεται από το Σοποτό Αροανίας Καλαβρύτων. Πώς και δημιούργησε λογαριασμό;

«Ο παππούς ήθελε να μιλάει με όλους τους συγχωριανούς του που έχουν φύγει και ζουν σε μεγάλες πόλεις. Το είχε καημό, αφού τους αγαπάει όλους και θέλει να ξέρει τι κάνουν και πώς περνάνε. Ετσι, όταν πήγαμε στο χωριό του είπαμε για αστείο ότι μπορεί να επικοινωνεί μέσω Facebook. Του εξηγήσαμε τι είναι αυτό και μας ζήτησε να του φτιάξουμε προφίλ» λέει ο δισέγγονός του Αλέξανδρος απότην Αθήνα.

Ο κ. Λεωνίδας λέει: « Το Facebook το χρησιμοποιώ καθημερινά. Βάζω τα δισέγγονά μου να μου διαβάζουν τα μηνύματα που στέλνουν οι φίλοι μου και εγώ απαντάω. Δεν γράφω εγώ. Βάζω τα παιδιά, αλλά απαντάω σε όλους. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους».
Αν θελήσετε να τον κάνετε φίλο και να προστεθείτε στο : Leonidas Panoutsopoulos. «Θα σας κάνω αμέσως» λέει γεμάτος ενθουσιασμό και ξεκαθαρίζει: «Εκεί γράφει ότι είμαι γεννημένος το 1910. Στην πραγματικότητα είμαι το 1908, αλλά το Facebook δεν είχε την ημερομηνία της γέννησής μου και έτσι τα εγγόνια μου βάλανε αυτήν». Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο κύριος Λεωνίδας μας έχει βάλει τα γυαλιά.

Πηγή: queen.gr