, Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

Έσκαβαν από το πρωί…

IMG_1146

Με μια δενδροφύτευση ξεκίνησε σήμερα το πρωί η συμμετοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στις φετινές εκδηλώσεις για την «Ωρα της Γης. Οι εργαζόμενοι του δήμου, μαζί με το δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, φύτεψαν δένδρα στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου, στέλνοντας το μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Παράλληλα ο δήμος μας υλοποιώντας το σύνθημα της WWF «Φέτος δε σβήνουμε απλώς τα φώτα. Προκαλούμε τον κόσμο για μια καλύτερη ζωή» καλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην παγκόσμια αυτή κινητοποίηση για το περιβάλλον, που θα κορυφωθεί αύριο Σάββατο, στις 8.30 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της φετινής πρωτοβουλίας ο δήμος προσκαλεί τους πολίτες να φυτέψουν ένα φυτό στην αυλή ή στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, δίνοντας περισσότερο χρώμα στο περιβάλλον που ζούνε. Όσοι πολίτες πάρουν μέρος σε αυτήν την κινητοποίηση και συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου (http://www.pilea-hortiatis.gr/web/guest/earthhour2013subform), ο δήμος θα αναλάβει να φυτέψει με τη σειρά του ένα φυτό στη γειτονιά του κάθε εθελοντή.
Τέλος το Σάββατο και για μια ώρα (από τις 8:30 μέχρι τις 9:30 το βράδυ) θα σβήσουν όλα τα φώτα στα δημοτικά μας κτίρια, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αγώνας για ένα καλύτερο περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.