, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

"O,TI KAΛΥΤΕΡΟ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…"

katsaris-thanasisΩς άνθρωπο που είναι κοντά στα προβλήματα της ομάδας και του συλλόγου χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής.

Όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα paokweb  και το Στέλιο Παπαντωνίου, «η είσοδος του κυρίου Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Γιατί από την μέρα που έγινε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας.

Δηλαδή είναι κοντά στην ομάδα και κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Ο Σαββίδης δεν ήρθε για να πει ότι πήρα μια μεγάλη ομάδα αλλά ήρθε για να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερη. Από την πλευρά μας ευχόμαστε να κάνει ότι το καλύτερο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και πιστεύουμε ότι όλα αυτά θα οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες».

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ο κ. Κατσαρής επισήμανε ότι δεν μπορεί ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να είναι έξω από το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία. Ωστόσο τόνισε ότι «προσπαθούμε με καλή διαχείριση να έχουμε όλα τα τμήματα μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει τόσα πολλά τμήματα τα οποία τα περισσότερα πρωταγωνιστούν. Με την συμπαράσταση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ πιστεύω πως θα περάσουμε αυτή την δύσκολη καμπή γιατί πλέον δεν υπάρχει βοήθεια από την πολιτεία και θα πρέπει μόνη μας να βγάλουμε το καράβι από την τρικυμία».

Τέλος, μιλώντας για τα καινούργια γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ που εγκαινιάστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, είπε χαρακτηριστικά ότι «τα απαραίτητα έργα της ανακατασκευής των θυρών 7-8 ολοκληρώθηκαν και επειδή οι προϋποθέσεις ήταν κατάλληλες, γυρίσαμε στα παλιά μας γραφεία. Πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα κάθε τμήμα να έχει τους δικούς του χώρους για να λειτουργούν. Γιατί αναγκαστήκαμε να εγκατασταθούμε το “Παλατάκι” όπου όλη η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είχε μόνο δύο γραφεία.

Στην Τούμπα υπάρχει άνεση και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε καλύτερα. Είμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η επαφή των μελών του ερασιτέχνη είναι πιο εύκολη και όλα από εδώ και πέρα θα βαδίσουν προς το καλύτερο».