, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Αγριος καβγάς Γεωργιάδη – Βαξεβάνη έξω από την αίθουσα της προανακριτικής

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Άδ. Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο κ. Κ. Βαξεβάνη να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες έξω από την πόρτα της αίθουσας όπου συνεδριάζει η προανακριτική επιτροπή.

 Όλα ξεκίνησαν όταν διακόπηκε η κατάθεση του εκδότη του περιοδικού «HOT DOC», το οποίο δημοσίευσε την φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ, προκειμένου τα μέλη της επιτροπής να συζητήσουν επί του ενημερωτικού σημειώματος που έλαβαν από το ΣΔΟΕ σχετικά με την συλλογή των στοιχείων για τους συγγενείς του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και την σύνταξη του σχετικού πορίσματος που αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά. Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο μάρτυρας αποκάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ «μπουμπούκο» χωρίς να έχει δει ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν από πίσω του. Οπότε ακολούθησε ένα πραγματικό πανδαιμόνιο:

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Ωραίο επίπεδο. Εγώ δεν σε έχω πει ποτέ μπουμπούκο».

– ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «Ναι, γιατί εγώ δεν είμαι μπουμπούκος. Αυτοχαρακτηρισμός είναι».

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν το μάθατε εκεί στη Λέσβο και στην ΚΝΕ που ήσουν ποιος το είπε (σ.σ. εννοεί την σύζυγό του κυρία Ευγενία Μανωλίδου η οποία τον είχε αποκαλέσει έτσι στο παρελθόν σε συνέντευξή της); Κι εγώ ξέρω ποια ήταν τα παρατσούκλια που σε φώναζαν οι γκόμενες που είχες κατά καιρούς. Αλλά δεν τα λέω. Θέλεις να τα πω;».

– ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «Πες τα αν τα ξέρεις. Η γυναίκα σου είναι στη λίστα!».

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Εξακολουθείς να λες ψέματα. Η γυναίκα μου σου έχει κάνει αγωγή. Αυτά θα τα πεις στο δικαστήριο. Η μετάφραση ήρθε και λέει ότι δεν είναι στη λίστα. Ως σχετιζόμενο πρόσωπο την αναφέρουν οι τράπεζες».

– ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «Κάνε μου τη χάρη τώρα…».

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Και το μπουμπούκος μην το ξαναπείς. Θα σου κάνω και γι’ αυτό αγωγή εκτός από όλα τα άλλα».

– ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «Εντάξει παιδιά δεν είναι μπουμπούκος…».

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Εσύ μπουμπούκος μπορεί να μην είσαι αλλά ψεύτης είσαι».

– ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «Μόνο για τηλεπωλητής είσαι. Το είδες το tweet που σου έκανα χθες; Είχε εκατό retweet».

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: « Έχεις 100 ψεύτικα προφίλ. Γι’αυτό!».

– ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: «Μόνο για τηλεπωλητής κάνεις: ΄΄Δέκα κιλά βιβλία πέντε ευρώ΄΄. Ντρέπομαι που σε έχουν εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ρε άντε κάνε μου τη χάρη τώρα…».

– ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Έχω κρατήσει όλα τα tweet που έχεις ότι έκανες μήνυση και αγωγή στον Ταγματάρχη (σ.σ. πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε.) που είπε ότι πήρες δύο εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ. Παπάρια έκανες!».
Ο καβγάς τελείωσε όταν και οι δυο επανήλθαν στην αίθουσα για να συνεχιστεί η κατάθεση.

Πηγη:tovima.gr