, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Αιτία απόλυσης …η πάλη με καρχαρία στη διάρκεια αναρρωτικής άδειας

Η γενναιότητα ενός Βρετανού που τόλμησε να τα βάλει με έναν καρχαρία σε μια παραλία της Αυστραλίας δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε από το αφεντικό του που τον απέλυσε αφού την περίοδο εκείνη ο “ήρωας” είχε πάρει άδεια για λόγους ασθενείας, υποστηρίζοντας ότι έπασχε από υπερκόπωση. Σε ένα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, ο 62χρονος Πολ Μάρσαλσι διακρίνεται να αρπάζει από την ουρά έναν καρχαρία μήκους 1,8 μέτρων προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία, κοντά στο Μπρισμπέιν. 

Στη συνέχεια, ο Μάρσαλσι κατάφερε να απομακρύνει τον καρχαρία από την ακτή. Επιστρέφοντας στη Βρετανία, ο Μάρσαλσι και η σύζυγός του Γουέντι, 56 ετών -που επίσης είχε αναρρωτική άδεια- ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη: ο εργοδότης τους, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των παιδιών, τους απέλυσε.

Ο 62χρονος δήλωσε απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν. «Αν δεν είχα σώσει τα παιδιά στην παραλία εκείνη την ημέρα, η γυναίκα μου και εγώ θα είχαμε ακόμη τις δουλειές μας. Θα φανταζόταν κανείς ότι, αφού επρόκειτο για οργάνωση προστασίας των παιδιών, θα μου έλεγαν μπράβο. Πού θα βρω δουλειά τώρα;» είπε στην ουαλική ιστοσελίδα WalesOnline.

Πηγή:in.gr