, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Ανοιξαν για 2 ώρες τα διόδια Αιγινίου

Αιγίνιο1 «Άνοιξαν»  τα διόδια του Αιγινίου από τις 4.00 και δύο περίπου ώρας  6.00  κάτοικοι  από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων, αλλά και για τις προσαγωγές και διώξεις σε βάρος διαδηλωτών.

  Νωρίτερα, κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κατερίνης, όπου προσήχθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι δύο διαδηλωτές, ένας νεαρός και μια κοπέλα. Οι δύο κατηγορούμενοι  είχαν συνελήφθησαν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας σε διαδήλωση στην άκρη της εθνικής οδού στο σημείο των διοδίων.

 Αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί  η  έκδοση εντάλματος  σύλληψης σε βάρος του δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού Ευαγγέλου Πολύζου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Ευαγγέλου Λαγδάρη με τις κατηγορίες της  παρακώλυσς συγκοινωνιών διέγερση σε διάπραξη πλημμελήματος 

Το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζει με ομόφωνο ψήφισμα της την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος των δύο ερετών του νομού.