Αποδοκιμάστηκαν βουλευτές (βίντεο)

αποδοκιμασια-Βουλευτης-ΝΔΤην έντονη αποδοκιμασία των συμμετεχόντων  στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστογιάννης, τον οποίο υποχρέωσαν να κατέβει από το βήμα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, οι γιατροί προφανώς διαμαρτυρόμενοι καταφέρθηκαν εναντίον του αποκαλώντας τον «πολιτικό τσιράκι της Τρόικα» και τον κάλεσαν να κατέβει από το βήμα του ομιλητή.

«Κατέβα κάτω αν έχεις φιλότιμο, δεν ντρέπεσαι, τσιράκι της Τρόικα» φώναξε απευθυνόμενος στον κ. Χριστογιάννη κάποιος από τους γιατρούς που συμμετείχαν στο συνέδριο, ενώ μια ομάδα γιατρών που είχε συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος της αίθουσας φώναζε συνθήματα όπως «Η χούντα δεν τελείωσε το ’73, ψωμί παιδεία ελευθερία, δεν σας θέλει ο λαός».

Ο βουλευτής της ΝΔ τελικά αναγκάστηκε να κατέβει από το βήμα καθώς μια γυναίκα από τους διαμαρτυρόμενους, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και του άρπαξε τα χαρτιά στα οποία είχα γράψει την ομιλία του τα τσαλάκωσε και τα πέταξε υποχρεώνοντας τον να σταματήσει το λόγο του.

Αποδοκιμασίες δέχθηκε και η Θεσσαλονικιά βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Κατερίνα Μάρκου, η οποία κατέβηκε αμέσως από το βήμα του ομιλητή χωρίς να μιλήσει στο συνέδριο.

Πηγή: Το Παρασκήνιο