, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Αποχωρεί ο Βρύζας;

vryzas2Αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική σε ότι αφορά το θέμα της στελέχωσης της διοίκησης που θα προκύψει μετά την γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ στις 2 Απρίλη.

Όπως είναι γνωστό στην γενική συνέλευση θέμα ημερήσιας διάταξης είναι και η εκλογή αιρετής διοίκησης. Θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η ΠΑΕ θα αποκτήσει αιρετή διοίκηση. Τι θα κάνει ο Ζήσης Βρύζας; Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ενημερωθεί ακόμη από την πλευρά Σαββίδη ότι έχει παρθεί η απόφαση να συνεχίσει στην προεδρία.

Αλλά και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν εξυπηρετεί η παραμονή του. Είναι δεδομένο πως ο Βρύζας πλέον δεν παίρνει αποφάσεις, ο Τσιστιακόφ είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και ουσιαστικά ο Βρύζας καλύπτει την θέση του προέδρου αλλά δεν έχει αρμοδιότητες. Έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά με πρώτο και πιο πιθανό ο ίδιος ο Βρύζας να προκαλέσει τις εξελίξεις και να αποχωρήσει. Ο Τσιστιακόφ επιστρέφει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, είναι ο κυρίαρχος στα γραφεία της ΠΑΕ με τις ευλογίες Σαββίδη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

paokrevolution.blogspot.gr

#Tags: ΠΑΟΚ