, Παρασκευή
22 Σεπτεμβρίου 2023

Ατζέντα Θεσσαλονίκης

atzenta08:00-11:00 Διακοπές στην υδροδότηση στο δήμο Ωραιοκάστρου λόγω εργασιών σύνδεσης νέου αγωγού του δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Λόρδου Βύρωνος και Νέστου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Λόγω των εργασιών πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρο Δημοκρατίας, Βασιλέως Γεωργίου, Κονταξοπούλου και Θεσσαλονίκης στην  περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου.

09:30 Σύσκεψη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης με θέμα τα προβλήματα λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της ΒΙΠΕΘ κατά την επεξεργασία των αστικών λυμάτων και των βιομηχανικών υγρών αποβλήτων.

13:00 Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

17:00 διαδικτυακή μετάδοση όπερας από το Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης στα πλαίσια των μαθημάτων (παραδόσεων) του Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ.

18:00 Εκδήλωση με θέμα«Στρατηγικές επιχειρηματικής επιτυχίας στην οικονομική κρίση» από τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το ALBA  Graduate Business School στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος)