, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

Βορίδης:Το ΚΚΕ αδιαφορεί για τα νησιά…

limani_apergiaΗ απόφαση της επιστράτευσης των ναυτεργατών δεν ελήφθη επειδή υπάρχει μία γενική διαφωνία με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, αλλά για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της συνεχιζόμενης απεργίας για τη νησιωτική Ελλάδα, είπε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης τόσο για την απόφαση της επιστράτευσης όσο και για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε: «Τις συνέπειες από την απεργία τις έχετε δει; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθόλου συγκοινωνία στα νησιά».

Η απόφαση της επιστράτευσης δεν είναι ευχάριστη για κανέναν, συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, και όπως επεσήμανε, θεραπεύει το πρόβλημα επικοινωνίας και τροφοδοσίας των νησιών  και όχι ζητήματα που θέτει η αντιπολίτευση επί του νομοσχεδίου.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη νησιωτική Ελλάδα στην ομηρεία ορισμένων συνδικάτων, παρατήρησε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, με τον κ. Βορίδη να επανέρχεται κατηγορώντας το Κομμουνιστικό Κόμμα για αδιαφορία έναντι της νησιωτικής Ελλάδας. 

 

naftemporiki.gr