, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Βουλευτές ΝΔ κατά Στουρνάρα.

lyberopoulosΕυθεία επίθεση κατά του Γ. Στουρνάρα εξαπέλυσαν απόψε βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής πίτας των ταξιτζήδων.

Τη φωτιά άναψε για τα καλά ο Θύμιος Λυμπερόπουλος που κάλεσε τον Σαμαρά «να πετάξει το στουρνάρι από δίπλα του γιατί εκπροσωπεί συμφέροντα» ενώ τη σκυτάλη έλαβε ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτηρίζοντας τον «Ογκόλιθο της Οικονομίας».

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από 2.000 και πλέον επαγγελματίες αυτοκινητιστές, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφερόμενος στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2011 ανέφερε ότι «ο κλάδος τούτος απέδειξε πως η κοινωνία έχει αντοχές» ενώ ο Τάσος Νεράτζης επεσήμανε πως «ο κλάδος των ταξιτζήδων αποτελείται από νοικοκυραίους» τονίζοντας: «Το ταξί δεν είναι μέσο πολυτελείας αλλά μέσο συγκοινωνίας».

«Είμαστε και λαϊκοί και δεξιοί» ανέφερε από την πλευρά του ο Αργύρης Ντινόπουλος αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές της ΝΔ και ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια του Σαμαρά για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Στην εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο «Π» και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στάση που κράτησε υπέρ των δικαιωμάτων του κλάδου το καλοκαίρι του 2011 όταν το σύνολο των φερέφωνων (ραδιοκάναλα κτλ) εναγκαλίζονταν απαράδεκτα με τον Ραγκούση και τον εσμό των κηπουρών του Παπανδρέου.

Πηγή: www.paraskhnio.gr