, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ…ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ!

serresΣτην Βουλγαρική γειτονική πόλη βρέθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης όπου παρουσίασε τα τουριστικά και κάθε είδους πλεονεκτήματα του τόπου.

Συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοριάδης, μαζί με τους εκπροσώπους του Σπηλαίου Αλιστράτης και οικολογικών φορέων της λίμνης Κερκίνης προέβη στη προβολή των Σερρών, του Αυτοκινητοδρομίου, του Λαϊλιά, της Κερκίνης, του σπηλαίου Αλιστράτης, των μοναστηριών, των ιαματικών λουτρών και στοιχείων της σερραϊκής γαστρονομικής παράδοσης.

Στην συνάντηση, προσκλήθηκαν και έλαβαν μέρος-παρουσία του Δημάρχου Σαντάνσκι και των τοπικών μέσων ενημέρωσης- Βούλγαροι ταξιδιωτικοί πράκτορες, παράγοντες του τουρισμού, του χώρου εστίασης, οργανώσεων νεολαίας και φοιτητών.

Μετά τη συνάντηση ο αντιδήμαρχος σημείωσε: «Συναντηθήκαμε με στόχο να γνωριστούμε καλύτερα και με απώτερο σκοπό την προσέλκυση τουριστών-επισκεπτών στις περιοχές μας ώστε να τονωθεί η σερραϊκή οικονομία και γενικότερα να επιτευχθεί η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών μας».

Να σημειωθεί οτι μέχρι πρότινος η Βουλγαρία διαφημίζονταν στην Β. Ελλάδα με εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα για την πρώτη!

 

#Tags: Σέρρες