, Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

Επιστρέφουν κι άλλοι…

ndΗ Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. ανακοινώνει την επανένταξη στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, του μέχρι πρότινος επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΔΗ.ΣΥ. κ. Πάρη Μπίλλια, μηχανικού και μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Η επιστροφή του κ. Μπίλλια επισημοποιήθηκε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνά Σαμαντζίδη.

«Συναισθηματικά ποτέ δεν έπαψα να ταυτίζομαι με τις ιδέες και τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης, γεγονός που κατέστησε αυτονόητη και εύκολη απόφαση, την ανταπόκρισή μου στο προσκλητήριο της Νέας Δημοκρατίας για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια εξασφάλισης μιας καλύτερης προοπτικής για την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Μπίλλιας αμέσως μετά τη συνάντηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαμαντζίδης υπογράμμισε: «Η επιστροφή του Πάρη Μπίλλια επιβεβαιώνει το κλίμα συνεχούς συσπείρωσης του στελεχιακού δυναμικού της φιλελεύθερης παράταξης στη Θεσσαλονίκη και είμαστε βέβαιοι ότι το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν και άλλα άξια στελέχη.»