, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Απεργούν και στην tv της Βουλευτού

arabatzi_600_375_-1520156875-pngΣαρανταοκτάωρη απεργιακή κινητοποίηση στο “Δίκτυο Τηλεόραση Σερρών” ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Αραμπατζή, από την ερχόμενη Τετάρτη έως την Παρασκευή ανακοίνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ η εργοδοσία καλείται να καταβάλλει άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και εφεξής να είναι συνεπής στη μισθοδοσία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό η κ. Αραμπατζή από το 1998 έως τις εκλογές της 6ης Μαΐου κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας και της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ υπήρξε παντρεμένη με τον πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη.

Είναι επίσης αδερφή της τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Αραμπατζή. 

Β. Στολ.