, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

"Η τιμωρία που θα ήθελα…"

Tης Αννας Ομοιρίδου*

Παρακολουθώ από χθες τα ειρωνικά κ με κακία σχόλια που αναφέρονται στην καταδίκη Παπαγεωργόπουλου κ συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο ανθρωποφάγοι είμαστε!!

Καλώς καταδικάστηκε κ αυτός κ οι υπόλοιποι εφόσον έκρινε η δικαιοσύνη ότι έκλεψαν κ μάλιστα σε τέτοιο βαθμό.η απόφαση για ισόβια προσωπικά βέβαια με σόκαρε!πέρα απο αυτό όμως νομίζω ότι με τις διάφορες κακίες που λέγονται η γράφονται δεν βγαίνει κάτι.

Η ουσία είναι ότι ΝΑΙ όταν υπάρχουν δικαστές με κότσια μπορούν να στείλουν φυλακή όποιον έχει κλέψει δημόσιο χρήμα είτε είναι γραμματέας είτε υπάλληλος είτε πρώην δήμαρχος είτε πρώην βουλευτής είτε γιατί οχι κ πρώην πρωθυπουργός! Εκει ειναι το ζουμί! Και μετά η ουσία είναι να επιστραφούν τα λεφτά!

Τι με νοιάζει πόσο θα μείνει μέσα; Τα κλεμμένα θα γυρίσουν πίσω; Το ίδιο κ για τον Τσοχατζόπουλο κ για όλους όσους ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

Η φυλακή ίσως να μην ειναι και η καλύτερη τιμωρία για όλους αυτούς. Ισως το να στερούνταν όσα έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα κ χρήμα κ ακίνητα κ να αναγκαστούν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας κ να βρουν τροπο να επιβιώσουν, αυτή θα ήταν σίγουρα τιμωρία!

Χωρίς δουλεια χωρίς σπιτι χωρίς ασφάλεια χωρίς περίθαλψη χωρίς σύστημα υγείας. Να θερίσουν ότι έσπειραν!

Αυτο θα ήθελα μα δω.. Τα κακεντρεχή σχόλια προσωπικά όποιον κ να αφορούν δεν μου λένε τίποτα

*Η κα Ομοιρίδου ειναι δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΜΘ (fb Anna Omiridou)