, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

«Θα έκανα παιδί εκτός γάμου»

makΓια το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου αλλά και για τις σκληρές κριτικές που της ασκούνται κατά καιρούς μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο κυπριακό περιοδικό «Όμικρον».

Για το αν έκανε ποτέ παιδί εκτός γάμου η γνωστή ηθοποιός είπε: «Θα το έκανα. Μπορεί, όμως, μετά να έκανα και το γάμο. Θέλω να πω, ότι ο γάμος δεν είναι προϋπόθεση για να κάνω παιδί. Και δεν έχω στο μυαλό μου αυτή την ιεραρχία που λέει πως το να θέλει κάποιος να κάνει παιδί θα πρέπει προηγουμένως να έχει παντρευτεί, όπως συνέβαινε παλιά».

Παράλληλα,  δε δίστασε να μιλήσει και για την προδοσία στο φιλικό κομμάτι της ζωής της: «Ερωτικά δεν νομίζω να έχω προδοθεί ποτέ. Ή τουλάχιστον δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Σε φιλικό, όμως, επίπεδο θυμάμαι, γιατί δίνω μεγάλη βάση στη φιλία και, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμένα με πονάει πάρα πολύ», ενώ αποκάλυψε αν μετάνιωσε για κάποιες σχέσεις που έκανε στο παρελθόν: «Είναι πολύ βαριά κουβέντα αυτή. Οι επιλογές που κάνουμε δεν γίνονται ερήμην μας. Τις κάνουμε και πρέπει να γνωρίζουμε κάποια στιγμή γιατί κάνουμε κάποιες σχέσεις -πάσης φύσεως σχέσεις».

Όσο για τις κριτικές που κατά καιρούς έχει δεχθεί, απάντησε:  «Η δουλειά αυτή είναι μία άλλη ψυχολογία, είναι σαν να κάνεις ψυχανάλυση από μία άλλη πλευρά. Είναι, όμως, έτσι αυτή η δουλειά και αυτό είναι κάτι που μαθαίνεις μέσα στα χρόνια: Το γιατί γράφονται κάποια πράγματα, γιατί λέγονται. Και επίσης, η αλήθεια έχεις χάσει πια τόσο πολύ το νόημά της -αφού βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει- ενώ, πολλές φορές, πίσω από όλα αυτά κρύβονται πάρα πολλά, πολλοί λόγοι, πολλά συμφέροντα. Δεν μπαίνω πια στη διαδικασία να ασχοληθώ με όλα αυτά. Ούτε και να στεναχωρηθώ».

 

 

Protothema