, Παρασκευή
01 Δεκεμβρίου 2023

Καθηγήτρια η πρώτη παιδόφιλος στην Ελλάδα!

 paidikh-pornografia  Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η πρώτη γυναίκα παιδόφιλος που  συλλαμβάνεται στην χώρα μας . Αποτροπιασμό  προκαλεί το γεγονός ότι η 52χρονη  ήταν καθηγήτρια ξένων γλωσσών  δίδασκε σε φροντιστήρια αλλά έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά.

 Συνελήφθη   τη Δευτέρα, από τους άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδοφιλία. Σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

 Φέρεται να είναι  φανατική παιδόφιλη και μέλος διεθνών κινημάτων υπέρ της παιδοφιλίας. «Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται» φέρεται να είπε αμετανόητη στους αστυνομικούς.

Από τις έρευνες των αστυνομικών έρχεται στο φως και η ύπαρξη ελληνικού κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας. Η αστυνομία μάλιστα έχει εντοπίσει πέντε από τα μέλη του!

Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας και ένα e-mail που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου η Ολλανδή δημοσιογράφος αποκάλυπτε ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω e-mail, και με την 52χρονη Ελληνίδα.

Μάλιστα εμφανιζόταν ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο. Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους!

Ακολούθησε έρευνα (παρουσία εισαγγελέα) των ανδρών της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι της 52χρονης όπου και συνελήφθη.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει τους πολίτες πως για ανάλογα περιστατικά μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

·               Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461

·               Στέλνοντας e – mail στο 11012@ hellenicpolice.gr