, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

Κατηγορώ ΝΔ για τις κοτσάνες του ΣΥΡΙΖΑ

Από τα ρούχα τους «βγήκαν» στη Νέα Δημοκρατία όταν έμαθαν τι είπαν τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που αποτυπώνεται έντονα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.

Ο Γιάννης Μηλιός, η Σίσσυ Βωβού και ο Νάσος Θεοδωρίδης σε κείμενό τους κατηγορούν ουσιαστικά την Ελλάδα για την κυπριακή τραγωδία και λένε ότι οι εύποροι Ελληνοκύπριοι καταπίεζαν τους Τουρκοκύπριους.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της ξεσπαθώνει:

«Θλίψη και οργή προκαλούν σε όλους τους Έλληνες, βεβηλώνοντας τη μνήμη των Ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού, οι απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, που δημοσιεύονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του προβεβλημένου στελέχους του, Γιάννη Μηλιού και συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του, Σίσσυ Βωβού και Νάσος Θεοδωρίδης, ανήμερα της Μαύρης Επετείου της εισβολής του Αττίλα.
Σύμφωνα με τις απόψεις τους, για τα δεινά του Κυπριακού Ελληνισμού, ευθύνονται ο «ελληνικός εθνικισμός» και η «ελληνική επεκτατική πολιτική». Κατηγορούν, μάλιστα, τους Ελληνοκυπρίους ότι καταπιέζουν τους Τουρκοκυπρίους!!!
38 χρόνια μετά την εισβολή του Αττίλα στη Μεγαλόνησο, αναρωτιόμαστε αν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ταυτίζεται πλήρως με τα όσα ακραία και επικίνδυνα υποστηρίζουν τα στελέχη του.
Σε αυτό κ. Τσίπρα επιτέλους θα απαντήσετε;».