, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

"Κλεφτοπόλεμος" αγροτών με την αστυνομία

Trakter Οι αγρότες της Θεσσαλίας,  διέκοψαν την κυκλοφορία για ένα τέταρτο όχι  με τα τρακτέρ, αφού δεν τους το επέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις, αλλά πεζοί.

  Οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν επέτρεψαν από χθες την παράταξη των τρακτέρ στον ΠΑΘΕ και αυτά παραμένουν επί της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας, λίγα μέτρα πριν τον κόμβο της Νίκαιας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους αγρότες της Θεσσαλίας να περάσουν το μήνυμα τους.

 Έτσι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και επικαλούμενοι το γεγονός ότι ήθελαν να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, περίπου τετρακόσιοι αγρότες όδευσαν πεζοί επί της ΠΑΘΕ όπου και έκλεισαν τον δρόμο για να κάνουν την συνέλευση τους επί ένα τέταρτο περίπου. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία και να γίνει για το διάστημα εκείνο εκτροπή, μέσω Πλατυκάμπου.

 Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σημείο όπου βρίσκονται τα εκατοντάδες τρακτέρ τα οποία σήμερα ενισχύθηκαν και με 100 περίπου ακόμη. Στην περιοχή δε, εξακολουθούν να παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι παραπέρα κινήσεις των αγροτών θα αποφασιστούν σε επόμενη φάση.

 

Πηγή Εnikos