18:59, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Κοιτάει παίκτη του ΠΑΟΚ η Τσέλσι

delhgiannis-paokΤην προσοχή της Τσέλσι έχει προσελκύσει ο Νίκος Δεληγιάννης, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ κάτω των 17 ετών.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 1997 και έχει ενταχθεί στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο από το 2010.

Η SportDay γράφει ότι είχαν «τσεκάρει» τον νεαρό πορτιέρο σε ένα τουρνουά που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι στη Γερμανία.

Για αυτό τον λόγο τώρα ζητούν να δοκιμάσουν τον πιτσιρικά στο άμεσο μέλλον, ώστε να σχηματίσουν μία γενικότερη εικόνα για τις ικανότητές και τις δυνατότητες που θα έχει στο μέλλον.

Ανάλογη εμπειρία είχε ζήσει την περσινή σεζόν ο Ιντζίδης, ο οποίος είχε δοκιμαστεί στη Νις. Από εκεί και πέρα, οι Αγγλοι μπορούν (αν θέλει και ο αθλητής) να τον αποκτήσουν πληρώνοντας κάποια τροφεία, διαδικασία που μάλλον δεν θα ακολουθηθεί.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζει ότι στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικοί τερματοφύλακες σε αυτές τις ηλικίες, όπως οι Στρέζος, Σοϊλεμέζογλου, Τοπουζλής και Δεληγιάννης. Κάτι που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που κάνει από την πλευρά του ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ως γενικός υπεύθυνος, που έχει μία γνώση καλύτερη στη θέση.