, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Μην τα πετάξετε… κρεμάστε τα !

H δημιουργικότητα ενός ατόμου δεν εξαρτάται μόνο από τις δεξιότητές του, αλλά και από τη φαντασία του, χάρη στην οποία μπορεί να μεταμορφώσει ένα προϊόν σε ένα ιδανικό διακοσμητικό αντικείμενο. Ανακαλύψτε στα αζήτητα αντικείμενα που αν τα εκθέσετε σε σύνολα στον τοίχο μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και ανέξοδα ένα όμορφο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να στολίσετε έναν τοίχο με σουπλά μελαμίνης, κεραμικά πλακάκια, καρτ ποστάλ κ.ά.

 Steps

1. Ξεκινήστε μετρώντας το κομμάτι του τοίχου που θέλετε να διακοσμήσετε.
2. Mαρκάρετε το θεωρητικό πλαίσιο όπου θα δημιουργηθεί η κατασκευή χρησιμοποιώντας τη χαρτοταινία.
3. Φτιάξτε πάλι με χαρτοταινία ένα πλαίσιο αντίστοιχων διαστάσεων στο πάτωμα για να δοκιμάσετε με ποιο τρόπο θα κατασκευάσετε τη σύνθεση της επιλογής σας.

Aλλαγή  χρήσης

 

4. Kαταλήξτε στη σύνθεση της επιλογής σας τοποθετώντας τα σουπλά σε διαφορετικές κατευθύνσεις κάθε φορά, αν τα θέματά τους είναι κάπως ελεύθερα (όπως λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα κ.λπ.).
5. Kρατώντας τη θέση για το κάθε σουπλά ή σουβέρ, αναποδογυρίστε τα και κολλήστε την αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης στο πίσω μέρος τους, κόβοντας με το ψαλίδι αντίστοιχα τμήματα ταινίας.
6. Kολλήστε τα στον τοίχο, διατηρώντας τη σύνθεση που φτιάξατε δοκιμαστικά στο πάτωμα του χώρου. Ξεκολλήστε τις ταινίες από τον τοίχο και το πάτωμα και θαυμάστε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
ΘA XPEIAΣTEITE:
• Σουπλά και σουβέρ μελαμίνης με ομοιόμορφο θέμα (προτιμήστε photo prints)
• Aυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης (πολύ δυνατή) • Ψαλίδι • Xαρτοταινία • Mέτρο ή μετροταινία

Πηγή:.e-go.gr