, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Μη προσδιορίσιμος ο χρόνος σύνταξης του πορίσματος του ΣΔΟΕ

Μέχρι τις 12 Απριλίου υπολογίζει το ΣΔΟΕ ότι θα γίνει η συλλογή των στοιχείων από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όμως δεν είναι προσδιορίσιμος ο χρόνος σύνταξης του πορίσματος. Αυτά αναφέρει ο το στέλεχος του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Μαντούβαλος, σε επιστολή που έστειλε το βράδυ της Πέμπτης στον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, σύμφωνα πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ίδια επιστολή, ο Π. Μαντούβαλος φέρεται να εξηγεί την πολυπλοκότητα της επεξεργασίας των στοιχείων και τις κινήσεις που θα κάνει η υπηρεσία του για να συλλέξει όλα τα στοιχεία για τους λογαριασμούς των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ τονίζει ότι λόγω των μη προβλέψιμων παραμέτρων δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί επακριβώς ο απαιτούμενος χρόνος για την περαίωση του ελέγχου μετά τις 12/4/2013.

Ο Π. Μαντούβαλος έχει κληθεί μαζί με κλιμάκιο του ΣΔΟΕ την ερχόμενη Τρίτη στην Προανακριτική, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την πορεία του πορίσματος, για το οποίο ζητούν να συμπτυχθεί χρονικά η κατάθεση του.

Πηγή:enet.gr

#Tags: ΣΔΟΕ