, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Μια εφαρμογή που σας τιμωρεί όταν τεμπελιάζετε!

carrot1Μία νέα εφαρμογή έκανε την εμφάνισή της, πριν από λίγες ημέρες στο App Store της Apple, με το όνομα Carrot. Οι δημιουργοί της την παρουσιάζουν σαν τη «λίστα υποχρεώσεων με προσωπικότητα» (To-do list with a Personality).

Η εφαρμογή επιβραβεύει αυτούς που εκπληρώνουν τις δουλειές τους, ενώ τιμωρεί αυτούς που τις αναβάλλουν και δεν τις κάνουν ποτέ, κοινώς τους «τεμπέληδες». Η αλήθεια είναι πως στην υλοποίηση της η εφαρμογή είναι περισσότερο αστεία παρά δίνει όντως κίνητρο.

Κάθε φορά που ο χρήστης ολοκληρώνει μία εργασία, επιβραβεύεται με πόντους, που στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιήσει για ξεκλειδώσει νέα χαρακτηριστικά, όπως καινούριες ατάκες, κοπλιμέντα ή αστεία. Όσο μαζεύετε πόντους, διατηρείτε σε καλή διάθεση το Carrot και αυτό φαίνεται από μία μπλε κουκκίδα στην οθόνη του κινητού σας.

Αν πάλι ο χρήστης αναβάλλει τις εργασίες του συνεχώς, θα πρέπει να προσέχει καθώς το Carrot, νευριάζει και δείχνει την «κακή» πλευρά του. Η κουκκίδα γίνεται κόκκινη και οι συμπεριφορά του απέναντί σας πολύ επιθετική. Όπως λέει και η περιγραφή του στο App Store «Δε θέλετε να αναστατώσετε το Carrot»!

Πηγή : real.gr