, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα τουρνέ ετοιμάζουν οι Rolling Stones

rolling-stonesΌλα δείχνουν πως οι Rolling Stones ετοιμάζονται να ξεκινήσουν φέτος μία εντυπωσιακή περιοδεία με 18 σταθμούς στη Βόρεια Αμερική και τα εκατομμύρια των φανατικών τους οπαδών κάθονται…σε αναμμένα κάρβουνα. Ο λόγος είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα παρουσιάσει στη σκηνή το θρυλικό συγκρότημα. 

Τις τελευταίες μέρες, πηγές προσκείμενες σε εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών, επιβεβαίωσαν  στο περιοδικό Rolling Stone ότι η μπάντα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει 18 συναυλίες μέσα στη χρονιά, στη Βόρειο Αμερική. Χθες, το Billboard ανάφερε πως η Μικ Τζάγκερ και η παρέα του θα δώσουν λιγότερες από 20 συναυλίες, ενώ μία άλλη πηγή ανέφερε πως η τουρνέ θα αρχίσει στις 2 Μαϊου.

«Περιμένετε την ανακοίνωση», δήλωσε ο Κιθ Ρίτσαρτντς, επιτείνοντας την αγωνία. Σύντομα όμως, το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Η τελευταία περιοδεία των Rolling Stones ολοκληρώθηκε  το 2007. Έκτοτε, πραγματοποίησαν δύο σόου σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, ( The Rolling Stones’ 50 και Counting).

Σε αυτές τις παραστάσεις που έδωσαν, επιφύλαξαν πολλές εκπλήξεις καθώς έπαιξαν στη σκηνή με τα πρώην μέλη Μικ Τέιλορ και Μπιλ Γουάιμαν αλλά και με καλεσμένους όπως ο Έρικ Κλάπτον και Τζεφ Μπεκ. Η νέα τουρνέ, που όπως όλα δείχνουν προ των πυλών, αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυναμική απο εκείνη του 2005-2007

Πηγή:tanea.gr