H ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ… ΔΡΟΜΟΥΣ!
Παμπιερικό συλλαλητήριο για για την κατάργηση των διοδίων, προγραμματίζουν σήμερα στις 13.00, στην πλατείας Ελευθερίας της Κατερίνης, κάτοικοι και φορείς της πόλης.
Το νέο κάλεσμα ενάντια στα διόδια Αιγινίου βγάζει στους δρόμους τους πολίτες για τρίτη εβδομάδα. Σο συλλαλητήριο, συμμετέχουν και οι τρεις δήμοι της Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια και όλοι οι Φορείς του νομού.
Η Παμπιερική επιτροπή αγώνα καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας να «διατρανώσουν με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο, τη θέλησή τους για άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και των πλευρικών της Λεπτοκαρυάς με προοπτική την κατάργησή τους, ώστε να προστατεύσουν το μέλλον της Πιερίας, καθώς τα πέντε διόδια που την περιζώνουν από δύση και ανατολή, είναι θηλιά στην ανάπτυξη της περιοχής».