, Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

"Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται κι αυτό…"

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα. «Επιεικώς εξαιρετικά θλιβερή είναι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το τραγικό δυστύχημα των δύο νέων στη Λάρισα, που έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες», αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου υποστηρίζοντας ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι για το ΣΥΡΙΖΑ το κομματικό συμφέρον είναι πάνω από όλα.

Σε χθεσινή του ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως το τραγικό συμβάν της Λάρισας είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή  στις ζωές των περισσοτέρων πολιτών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στην πόλη της Κρήτης ενώ σε ανακοίνωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου των παιδιών είναι οι γνωστοί, προβεβλημένοι “σωτήρες” της χώρας».

Αλλά και στο Σύνταγμα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν σήμερα για το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα στήνοντας συμβολικά ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι!!!